Aan het begin van de avond¬†was er echter geen liefde in de lucht, maar nattigheid ūüôā

Gelukkig hield het vrij snel op met regenen en dat was wel zo prettig. 

In de aanloop naar vrijdagavond bleken er vrij veel mensen verhinderd te zijn en was bovendien onze steun en toeverlaat bij de containers РAb Рziekgemeld. Ondanks dat deze afmeldingen geen vervangers hadden opgeleverd, hadden we toch een vlotte actie. Leo, Bart en Fred reden een extra straatje en daarmee was het rond. Thanks! Derek bedankt voor het interim management: Hij heeft het verloop van de avond gecoordineerd in afwezigheid van Ab.

Ik wil bij deze vragen aan de teams/spelers om bij verhindering -ook echt- vervanging te regelen. Gewoon een kwestie van plannen/de moeite nemen.  Vele handen maken licht werk, andersom -hoef ik niet uit te leggen- is niet sportief.

Goed nieuws is het feit dat het financiele resultaat van de acties dit jaar niet tegenvalt: Na enkele jaren van steeds minder opbrengst Рin lijn met de landelijke trend- loopt de opbrengst nu exact gelijk op met resultaat van vorig jaar. Hopelijk houden we dit vast.

Tot volgende maand!

Groet, Rene.

Categorie√ęn: Oud Papier