Aangezien diverse mensen aangeven dat in de nieuwe zaal de Sprong er nog geen duidelijke Swift kenmerken zijn zoals in de “oude” zaal heeft het bestuur hieraan gehoor gegeven door Beach vlaggen aan te schaffen.

Deze Beach vlaggen zijn natuurlijk ook heel goed te gebruiken bij “uit” wedstrijden en bijvoorbeeld het Hemelvaartstoernooi.

KVSWIFT-Beachvlag

KVSWIFT-Beachvlag

Er  zijn er 6 stuks Beachvlaggen aangeschaft. Het mooie ontwerp is gemaakt door Pascal.

Korte instructie: de Beachvlag bestaat uit een stok, voet en vlag.

De stokken zitten in een zwarte tas met een kartonnen koker. De voet zit in een zwarte tas samen met de vlag. Alle 6 liggen in de bergruimte in zaal 2 in een kast met een “Swift” slot. (linkerzijde onderste en achterste kast)

Het opzetten van deze vlag is redelijk eenvoudig, de stok bestaat uit 4 delen moet in elkaar gezet worden.  Vervolgens kan de stok in de mouw van de vlag gestoken worden. Hierdoor krijgt de stok automatisch de “kromme” vorm. Vervolgens moet de stok op de voet gezet worden en het elastiek aan de vlag vastgemaakt worden en aan de stok of voet.

En voilà klaar is Kees of Klara.

Door Hans Lievense

Categorieën: Bestuur