Swift E2

Vandaag stond voor de 11 meiden van Swift E2 – de oplopers van vorige week. – tegenstander Fortis E3 op het programma. En dat ook nog eens in de hele vroege morgen. Om 9:00 mochten we de spits van een korfbalzaterdag afbijten.

De afgelopen twee weken hadden we met een 0-0 gelijkspel wel een punt verdiend, maar nog niet weten te scoren. Het werd tijd om daar eens verandering in te brengen. Helaas dacht Fortis daar anders over en verdedigden zij heel goed waardoor bij ons het vrijkomen en plaatsen moeilijk werd.  Fortis kreeg wel een aantal kansen, maar gelukkig viel er niet één door de mand. In de tweede helft ging het bij ons aanvallend iets beter en kregen ook wij een paar mooie kansen. Jammer genoeg rolde bij ons de bal er ook net niet in. Fortis wilde blijkbaar wel erg graag winnen, want zij brachten de tweede helft een goede dame van hun D2 in het veld, die nog net in de laatste minuut wist te scoren. Dat was jammer, een gelijkspel was wel zo eerlijk geweest.

Maar we geven niet op! Volgende week moeten we uit tegen Zaamslag en die hebben ook nog niet weten te scoren, dus wie weet!