Verschillende spelers van Swift zijn dit jaar uitgenodigd om deel te nemen aan regionale selecties. Tijdens de veldcompetitie mochten deze spelers zich tijdens trainingen bewijzen. Ondertussen hebben voor verschillende leeftijdscategorieën de selecties plaatsgevonden. In dit artikel willen we onze toptalenten feliciteren met hun selectie. Daarnaast hopen we dat ze veel leuke ervaringen op doen in deze selecties en dit ook overbrengen op andere Swift leden.

Naast de recente selecties voor het nationale team van Matthijs Pouwer (enkele jaren terug), Naomi Zuidweg (nu OVVO), is dit jaar Dylan Gillissen opgenomen in de selectie voor oranje -19. Dylan heeft weten aan te sluiten bij de ‘vaste groep’ van oranje spelers en hoopt tijdens de challenge zijn plaats definitief te bemachtigen. Deze prestatie is een bijzondere vermelding waard!

Onze toptalenten:

talenten

Categorieën: TC