image

Donderdag 17 oktober was er een leuke vossenjacht in de stad. Door de vakantie waren er niet zoveel kinderen. Maar dat mocht de pret en de spanning niet drukken. De kinderen konden de goed verklede Vossen niet makkelijk vinden, want er waren ook mensen in de stad, die er veel raarder uitzagen en helemaal geen Vos waren…haha!Ook liep er een jager in de stad die de kinderen opdrachten liet uitvoeren. Als de kinderen de Jager zagen moesten ze wegrennen en de ballon met lichtje, heel mooi!!, in veiligheid brengen.

Ook moesten we nog letters verzamelen bij de Vossen. Met een beetje creatief gepuzzel, vormden de letters het woord Mandarijn. En die kregen we allemaal nog aan het einde.

Het was heel leuk en Carolien heeft beloofd dat we het dit seizoen nog een keer gaan doen.

Komen jullie dan ook??!

 

Categorieën: Evenementen