Elke wedstrijd is voor Swift 1 een finale… Zaterdag kwam GKV op bezoek, op de ranglijst op slechts 1 puntje achterstand. In een heerlijke ambiance in een bomvolle sporthal de Sprong was het een 1e helft van hoog niveau van beide zijden, na 12 min waren al 15 doelpunten te noteren. Swift pakte 2x een voorsprong van 5 doelpunten maar de bezoekers vochten zich terug tot 18-17; Swift wist echter de ruststand naar 20-17 te brengen. Een ongekend aantal van 37 doelpunten in 1 helft …..

Na rust was Swift echter de bovenliggende partij , GKV scoorde in de beginfase van de 2e helft maar 1 keer, terwijl Swift 9 keer de korf wist te vinden; via 22-18 werd het 29-18in Middelburgs voordeel. Dit was de genadeklap voor GKV, waar in vorige wedstrijden de ploeg uit Gorinchem nog van een achterstand wist terug te komen, kon Swift de wedstrijd uitspelen naar een duidelijke 34-22 eindstand.

Opnieuw barstte in de Sprong onder aanvoering van sv de Eagles een klein feestje los, zelfs de verslaggever van Omroep Zeeland werd meegenomen in het feestgedruis.

Ook de media was weer aanwezig om verslag te doen van de prestaties van Swift 1.