Lid worden / opzeggen

Lid worden
Swift kent diverse ledencategorieën, hoofdzakelijk ingedeeld naar leeftijd. Voor de jeugd kennen we als hoofdgroepen de Kangoeroes (3 t/m 6 jaar, kangoeroeklup@kvswift.nl), de Pupillen (D-,E-, F: 7 t/m 11 jaar), de Aspiranten (B- en C-jeugd: 11 t/m 15 jaar) en de Junioren (A-jeugd: 15 t/m 18 jaar). Senioren zijn de in competitieverband spelende leden van 19 jaar en ouder. Daarnaast heeft Swift ook een groep Recreanten en een trimgroep.

Om te proberen of korfbal een leuke sport voor jou is, mag je bij Swift een aantal keer gratis meetrainen. Neem contact op met de Technische Commissie (tc@kvswift.nl) om te kijken bij welk team je een proeftraining mee kunt doen. Wilt uw kind meedoen met de Kangoeroes? Neem dan even contact op met kangoeroeklup@kvswift.nl.

Na een aantal trainingen ontvang je een informatieboekje met allerlei praktische informatie over de vereniging en een aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier kun je ook downloaden, uitprinten en opsturen naar de ledenadministratie.

Opzeggen lidmaatschap
Het verenigingsjaar van Swift loopt van 1 juni t/m 31 mei (het jaar daaropvolgend). Als je je lidmaatschap wilt opzeggen of wilt wijzigen dan dien je dit vóór 31 mei kenbaar te maken bij de ledenadministratie van Swift. Leden die na 31 mei opzeggen zullen voor het gehele volgende seizoen contributie verschuldigd zijn.

Ledenadministratie
De ledenadministratie van Swift wordt gevoerd door Els en Kees Blankenburgh. Alle adreswijzigingen, mutaties en opzeggingen dienen bij de ledenadministrateur gemeld te worden. De ledenadministratie verzorgt ook de inning van de contributies.

Els en Kees Blankenburgh, Gerrit vd Veenstraat 24, Middelburg.
leden@kvswift.nl

Contact
Mocht je meer informatie willen hebben over onze vereniging dan kun je contact opnemen met:

Voorzitter TC Jeugd
Jacinta Kesselaar