In deze rare nagenoeg korfballoze coronaperiode is het juist van belang dat een aantal zaken gewoon doorgaat in onze korfbalvereniging. 

Zeker als het gaat om de financiën van de club. Nu het verenigingsleven stil ligt, lopen we ook inkomsten mis. 

De ontvangst van contributie is van groot belang voor het (voort)bestaan van een vereniging, echter kan een sponsorcommissie ook zorgen voor extra inkomsten middels het contracteren van nieuwe partners, het organiseren van activiteiten en het onderhouden van bestaande contacten.
Met veel enthousiasme wordt er elke 4 weken (online) samengezeten waarbij acties in gang worden gezet , afspraken worden gemaakt en soms ook achterstallige zaken worden opgepakt. 

In deze commissie zijn op dit moment Dolf Elst, Tom Jonker, Remi Mesu en Bart Pouwer actief. 

Fijn om hulp te krijgen van ouders (Dolf en Tom) met een netwerk en kennis van zaken. En leuk dat Remi, met zijn PR en journalistieke ervaring hier tijd voor heeft. 

De afgelopen periode zijn de volgende zaken tot stand gekomen:

  • Per 1 januari 2022 is JUMBO Míddelburg (de winkels in Dauwendaele en Zuid) sponsor geworden van Swift. Daar zijn we erg blij mee. Er komt een reclamebord aan het veld en op de website zal het logo geplaatst worden. Ook gaan we de inkopen van het clubhuis voortaan bij de Jumbo bestellen via het zakelijke online account. 
  • Swift 5 heeft een nieuwe shirtsponsor. Dat is de fysiotherapiepraktijk Fysico Nadorst in Middelburg. Eén van de spelers van Swift 5, Mireille de Rijke-Davidse is mede eigenaar van Fysico Nadorst en heeft deze sponsoring bemiddeld. Erg leuk dat leden zich ook via het werk inzetten voor de club en het Swift ook gunnen. 
  • Sponsor Willigen Chalets uit Serooskerke, shirt- en trainingspaksponsor van Swift 4, heeft haar relatie verlengd met Swift. Dat is goed nieuws ! 
  • Afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een Sponsor-menukaart. Dit fraaie overzicht geeft goed weer welke mogelijkheden sponsors hebben om samen met Swift een relatie aan te gaan. We gaan deze menukaart ook aan de teams beschikbaar stellen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat leden van Swift in hun netwerk kijken naar bedrijven waar Swift mee kan samenwerken.
  • Het zal niemand ontgaan zijn dat we een prachtig opgeknapt clubhuis hebben. Binnenkort zullen we ook het verouderde logo aan de gevel vernieuwen. Mogelijk gemaakt door partners van Swift.
  • En ook dit jaar kunt u zelf weer een handje helpen tijdens de vakkenvulweken bij JUMBO in Oostkapelle. Hierover later meer.

We hopen jullie allemaal weer snel in de zaal of langs het veld te begroeten, en mochten jullie nog suggesties, ideeën of gewoon een vraag hebben, stuur ons een bericht (sponsorcommissie @kvswift.nl).

De Sponsorcommissie

Categorieën: Sponsornieuws