Sinds een paar weken kunnen we weer lekker samen sporten op zaterdag. Waar het de eerste keer niet door ging door vorst en sneeuw, hebben we nu de flow te pakken. Enthousiaste spelers en trainers staan er iedere week in grote getalen. Deze week hadden we echt lekker weer en begonnen de E en F spelers met een lekkere warming up, gevolgd door spelletjes, onderlinge partijtjes en een slot spel. Ook de D ploegen en C2 hebben vervolgens heerlijk getraind.

Ook de kangoeroes waren weer actief. Met veel leuke spelletjes en wat schiet oefeningen werd er veel plezier gemaakt.

Bij de C1 en B1 was er zelfs een onderlinge wedstrijd onder begeleiding van een officiële scheidsrechter. Erg leuk dat het weer kan. Aan de conditie en afronding mag nog wat gewerkt worden. Maar dat was voor de eerste keer echt niet zo belangrijk.

Trainers en scheidsrechter, hartstikke bedankt voor jullie inzet!

Categorieën: TC