Alle spelers vanaf de C’s t/m de senioren ontvangen ieder jaar rond december/januari een enquete van de TC om jullie ervaringen voor dit huidige seizoen in kaart te brengen, maar ook al om te inventariseren naar plannen en ambities voor het volgende seizoen.
Het is misschien een beetje gek, om nu zonder competitie en zelfs zonder trainingen, een enquete rond te sturen met vragen naar jullie ervaringen in het huidige team, en misschien nóg gekker om al te denken aan volgend jaar…, maar toch gaan we de jaarlijkse enquete binnenkort weer rondsturen.

We voegen er dit jaar ook wat extra vragen aan toe die betrekking hebben op deze competitieloze tijd. En heb je ideeën die Swift zou kunnen doen om deze tijd wat aangenamer te maken? (Ook als we straks weer een stapje terug naar de gedeeltelijke lockdown doen) deel dan je ideeën of tips via de enquete!

We verspreiden hem via de trainers en aanvoerders via de teamapps, dus je ziet de link vanzelf langskomen.

Categorieën: TC