Het bestuur heeft zaterdag op het veld met de ouders van 6 jeugdploegen kort gesprekken gevoerd.
Doel is om ouders welkom te heten na de 6 maanden ‘korfbalstilte’ en aan te kondigen dat we als bestuur het beleidsplan ‘Samen zijn we Swift’ verder gaan uitvoeren. Dat betekent extra inzet op onderwerpen – naast het korfballen zelf – zoals bijvoorbeeld nevenactiviteiten, financieel gezonder worden en meer/andere communicatie & PR.

Maar dat kan het bestuur niet alleen! Daarom hebben we aangekaart welke soort taken/klusjes ouders kunnen doen voor Swift (administratief, creatief, uitvoerend). Voor ieder wat wils en vaak ook op zelf in te plannen momenten. We laten straks ouders intekenen op taken die ze leuk vinden of goed kunnen. Vele handen maken dus licht werk.

De ouders reageerden positief op het gesprek. Het laatste woord van het gesprek was voor de ouders: er kwamen goede vragen, een paar tips en al een eerste aanbod om ergens over mee te gaan denken !
Harstikke bedankt !!

Zaterdag 12 september gaan we langs de volgende 4 jeugdploegen.

Tot langs de lijn.
Het Swift-bestuur

Categorieën: Bestuur