Swift doet mee met de Grote Clubactie! Jij kunt Swift steunen door mee te doen en op pad te gaan!

Wat moet je doen? Vanaf volgende week ontvang je tijdens de training een verkoopboekje en een flyer met uitleg over de actie. Vanaf de start op zaterdag 14 september mag je langs familie, bekenden, buren of wie dan ook een lot van jou wil kopen.Eén lot kost drie euro.

Je hoeft niet met geld over straat want de verkoop wordt via een machtiging geregeld. Hoe je dit moet doen staat in het verkoopboekje.

Wat levert het op? Al je inspanningen om de loten te verkopen zijn niet voor niets! Het grootste deel van de opbrengst ( 80%) gaat naar Swift! Hiervan willen we het clubhuis opknappen mét een vernieuwde kidscorner.

Daarnaast maak je als lotenverkoper zelf of met je team ook kans op toffe prijzen! Zowel landelijk als ook binnen Swift! Kijk op de flyer wat je kunt winnen. Hoe meer je verkoopt, hoe groter de kans dat je wint. Je mag altijd om nieuwe verkoopboekjes vragen via evenementen@kvswift.nl of rechtstreeks aan Yvonne Onderdijk ( moeder Miquel Geschiere D2- aanwezig bij training wo. 17.15-17.30 uur)

De actie loopt tot donderdag 31 oktober. Je (half)volle boekjes mag je tot uiterlijk die datum inleveren bij je trainer maar het mag ook al eerder. Zeker als er nog loten inzitten, die nog niet verkocht zijn en wellicht nog door iemand anders verkocht kunnen worden.

Ben jij degene die binnen Swift de meeste loten verkoopt, dan win jij twee bioscoopbonnen!

Ben je enthousiast geworden en sta je te popelen om te beginnen? Kijk voor tips op clubactie.nl

Dus ga op pad, steun Swift en maak kans op mooie prijzen!

Categorieën: Evenementen