De TC (technische commissie) heeft bij de ploegindeling 2019/2020 het idee gelanceerd om voor de zaal een extra team in te schrijven in de 4e klasse. Dit omdat we in de huidige vier seniorenteams vrij veel heren hebben die in de eerste veldhelft niet beschikbaar zijn. Met een extra zaalteam hebben alle spelers voldoende speelminuten.

Een deel van de spelers in zaalteam swift 4 kan komen uit de teams swift 3 en swift 4 die op het veld spelen, maar we zijn nog wel op zoek naar aanvulling. Degenen die tot nu toe belangstelling hebben getoond zijn; Joyce, Carlien, Anita, Robbert-Jan, Benjamin en Marcel.

Heb jij ook interesse? Laat dit zo snel mogelijk weten via tc@kvswift.nl. Ook als je het nog niet zeker weet maar er wel over nadenkt. Eind augustus moet de TC een beslissing nemen of we voldoende spelers hebben om een extra zaalteam op de been te brengen. Met drie dames en twee heren erbij hebben we een team.

Categorieën: TC