Op zaterdag 16 maart was het ook NL-Doet bij Swift. Om 9:30 uur werd er gestart met het klussen in het rond het clubhuis van Swift. Zo werden de onderstaande klussen uitgevoerd:

Alle ramen aan de binnenzijde gewassen. De planting/bebossing gesnoeid. Frituurpannen en afzuigkap gereinigd. Vloeren kleedkamers gedweild Materiaalberging en bestuurskamer opgeruimd. Kapotte lampjes vervangen. Banken in de kantine ingevet. Plafondroosters in toiletten gemonteerd. Nieuwe reclameborden opgehangen.
Tussen de werkzaamheden door werd de inwendige mens voorzien van lekkere appeltaart, soep en broodjes. Zo rond de klok van 13:30 uur was NL-Doet ten einde en kunnen we zeker spreken van een geslaagde dag. De klussers: Addie de Vrie, Ria en Jan van Vendeloo, Anja en Jan Geldof, Tom Neve, Ria Franken, Hans Soeting, Ilse Schreuders en Andre vd Dries bedankt voor jullie inzet!

Categorie├źn: Overig